Designový Časopis
Designový Časopis
Elektrické Kolo

ICON E-Flyer

Elektrické Kolo ICON a Vintage Electric spolupracovali na návrhu tohoto nadčasového elektrického kola. ICON E-Flyer, navržený a postavený v Kalifornii s nízkým objemem, se vdává za vintage design s moderními funkcemi, aby vytvořil zřetelné a schopné řešení osobní dopravy. Mezi vlastnosti patří rozsah 35 mil, nejvyšší rychlost 22 MPH (35 MPH v závodním režimu!) A dvouhodinová doba nabíjení. Externí konektor USB a připojovací bod nabíjení, regenerativní brzdění a komponenty nejvyšší kvality v celém rozsahu. www.iconelectricbike.com

Název projektu : ICON E-Flyer, Jméno designérů : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Jméno klienta : ICON.

ICON E-Flyer Elektrické Kolo

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.