Designový Časopis
Designový Časopis
Kalendář

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendář Propagační kalendář portálu, goo (http://www.goo.ne.jp), je funkční kalendář s listem pro každý měsíc, který se přeměňuje v kapsu, která vám umožní uchovávat a spravovat vizitky, poznámky a příjmy. . Téma je Red String, které ukazuje pouto mezi goo a jeho uživateli. Oba konce kapsy jsou ve skutečnosti drženy červenými stehy, které se stávají vrcholem designu. Kalendář v příjemně expresivní podobě, to je to pravé pro rok 2014.

Název projektu : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Jméno designérů : Katsumi Tamura, Jméno klienta : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalendář

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.