Designový Časopis
Designový Časopis
Kancelářské Prostory

C&C Design Creative Headquarters

Kancelářské Prostory Kreativní sídlo společnosti C&C Design se nachází v postindustriální dílně. Jeho budova je v 60. letech transformována z továrny na cihly. S ohledem na ochranu současné situace a historické paměti budovy se designérský tým pokusil, aby se zabránilo poškození původní budovy při výzdobě interiéru. V designu interiéru se používá mnoho jedlí a bambusu. Otevírání a zavírání a přepínání prostorů jsou promyšleně navrženy. Design osvětlení pro různé regiony odráží různé vizuální atmosféry.

Název projektu : C&C Design Creative Headquarters, Jméno designérů : Zheng Peng, Jméno klienta : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Kancelářské Prostory

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.