Designový Časopis
Designový Časopis
Koberec

Folded Tones

Koberec Koberečky jsou ze své podstaty ploché, cílem bylo zpochybnit tento jednoduchý fakt. Iluze trojrozměrnosti je dosaženo pouhými třemi barvami. Rozmanitost tónů a hloubka koberce závisí spíše na šířce a hustotě pruhů než na velké paletě barev, které se mohou pohlcovat s určitým prostorem, což umožňuje flexibilní použití. Z výšky nebo z dálky se koberec podobá skládané plachtě. Nicméně, zatímco sedí nebo ležel na tom, iluze záhybů nemusí být patrná. To vede k použití jednoduchých opakujících se čar, které si můžete užít jako abstraktní vzor zblízka.

Název projektu : Folded Tones, Jméno designérů : Enoch Liew, Jméno klienta : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Koberec

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.