Designový Časopis
Designový Časopis
Program Událostí Designu

Russian Design Pavilion

Program Událostí Designu výstavy, soutěže o design, workshopy, vzdělávací konzultační a publikační projekty zaměřené na propagaci ruských designérů a značek v zahraničí. Naše aktivity stimulují rusky mluvící designéry, aby si prostřednictvím mezinárodních projektů zdokonalovali své znalosti a dovednosti a pomohli jim pochopit jejich roli v komunitě návrhářů, jak propagovat a zvyšovat konkurenceschopnost svých produktů a vytvářet skutečné inovace.

Název projektu : Russian Design Pavilion, Jméno designérů : Russian Design Pavilion, Jméno klienta : RUSSIAN DESIGN PAVILION.

Russian Design Pavilion Program Událostí Designu

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.