Designový Časopis
Designový Časopis
Stolek

Chezca

Stolek Chezca je vedlejší stolek, který vám pomůže shromáždit všechny předměty, které při práci obvykle leží. Navrženo pro malé prostory, zabírá minimální prostor a lze jej umístit kdekoli kolem domu. Funguje jako rozbočovač pro všechny malé předměty a pomůcky, které udržují vše na dohled a po ruce. Má horní povrch pro drobné předměty, přední povrch pro uchovávání časopisů a notebooků při nabíjení a zadní skryté místo pro udržení routeru WIFI a uspořádání kabelů. Chezca také nabízí několik elektrických zásuvek, které lze v případě, že se nepoužívají, vytáhnout jednotlivě nebo diskrétně zavěsit na stranu.

Název projektu : Chezca, Jméno designérů : Andrea Kac, Jméno klienta : KAC Taller de Diseño.

Chezca Stolek

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.