Designový Časopis
Designový Časopis
Větrané Otočné Dveře

JPDoor

Větrané Otočné Dveře JPDoor jsou uživatelsky přívětivé otočné dveře, které se slučují s okenním systémem žaluzií, který pomáhá vytvářet větrací tok a současně šetří prostor. Design je především o přijímání výzev a jejich řešení individuálními průzkumy, technikami a věřením. Neexistuje žádné právo nebo špatné, žádné návrhy, je to opravdu velmi subjektivní. Skvělé návrhy však splňují potřeby a požadavky koncových uživatelů nebo mají velký dopad na komunitu. Svět je plný různých designových přístupů v každém rohu, takže se nevzdávejte zkoumání, "zůstaň hladový blázen - Steve Job".

Název projektu : JPDoor, Jméno designérů : Jerome Thia, Jméno klienta : Exuidea Design.

JPDoor Větrané Otočné Dveře

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.