Designový Časopis
Designový Časopis
Je To Závěsná Toaleta Na Pánve

SEREL Purity

Je To Závěsná Toaleta Na Pánve Zatímco toaletní mísa čistoty vstupuje do nadvlády měkkých přechodů, zanechává v prostředí také jednoduché a minimální vánek. Nejenže ovlivňuje jeho uživatele estetikou, ale také se setkává s čistotou a nevinností a respektuje přírodu. Obecným přístupem v konstrukci sady potahů sedadel snadno rozebíratelných toaletních sedadel s blokovacím mechanismem jsou funkční ovládací tlačítka, která se vkládají do vnitřní části potahové sady. Tlačítka, která jsou kontaktována uživatelem, se umisťují na oblasti, které jsou nejtěžší na znečištění, což poskytuje další výhodu, pokud jde o hygienu.

Název projektu : SEREL Purity, Jméno designérů : SEREL Seramic Factory, Jméno klienta : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Je To Závěsná Toaleta Na Pánve

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.