Designový Časopis
Designový Časopis
Umyvadlo

Serel Wave

Umyvadlo Umyvadlo SEREL Wave zaujímá své místo v moderních koupelnách s nominativními liniemi, funkčními řešeními a působivou kvalitou. Umyvadlo SEREL Wave; zatímco to mění současné vnímání dvojitého umyvadla s jeho jedinečnou formou mísy, zahrnuje také použití dospělého a dítěte spolu s jeho estetickou formou. Kromě použití jako dětská mísa poskytuje funkci pro čištění a čištění bot, které se používají v islámské kultuře. Obecným přístupem při návrhu umyvadla je modernismus a funkcionalismus. Tento přístup tak důležitě ovlivňuje design.

Název projektu : Serel Wave, Jméno designérů : SEREL Seramic Factory, Jméno klienta : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Umyvadlo

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.