Designový Časopis
Designový Časopis
Neoklasická Rezidence Znovu Použitá

Neoclassic Wellness

Neoklasická Rezidence Znovu Použitá Neoklasicistní rezidence přestavěna na wellness a spa. S ohledem na propracované omítky, starožitné dubové dřevěné podlahy a přirozené denní světlo bylo navrženo navrhnout materiály, které vykreslují rozlišovací hranici mezi starým a novým. V interiéru dominuje aplikace lavaplasteru na podlahy a stěny, laminátové formiky, skleněné a křemenné mozaiky, zatímco barevná paleta předefinuje klasickou identitu. Teplé zemité tóny přidávají patinu starověku, zatímco síla černé v kovových prvcích přidává dynamický prvek do vyzařovaný romantismus neoklasismu.

Název projektu : Neoclassic Wellness, Jméno designérů : Helen Brasinika, Jméno klienta : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Neoklasická Rezidence Znovu Použitá

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.