Designový Časopis
Designový Časopis
Chytrý Náramek

June by Netatmo

Chytrý Náramek JUNE je náramek chránící před sluncem. Je to první náramek, který měří vystavení slunci. Je spojen s doprovodnou aplikací v chytrém telefonu uživatele, která ženám radí, kdy a jak denně chránit pokožku před účinky slunce. ČERVEN a jeho doprovodná aplikace nabízejí nové klidu na slunci. Červen sleduje intenzitu UV záření v reálném čase a celkovou sluneční expozici absorbovanou pokožkou uživatele po celý den. Vytvořil francouzský návrhář šperků Camille Toupet v duchu diamantu s třpytivými fazetami. JUNE lze nosit jako náramek nebo jako brož.

Název projektu : June by Netatmo, Jméno designérů : Netatmo, Jméno klienta : .

June by Netatmo Chytrý Náramek

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.