Designový Časopis
Designový Časopis
Led Přívěsek Lampa

Stratas.07

Led Přívěsek Lampa Díky vysokému standardu zpracování a dokonalosti v každém detailu se snažíme vytvořit jednoduchý, čistý a nadčasový design. Zejména Stratas.07 se svým dokonale symetrickým tvarem naprosto dodržuje pravidla této specifikace. Vestavěný LED modul Xicato XSM Artist Series má index Rendering Color> / = 95, svítivost 880lm, výkon 17W, barevnou teplotu 3000 K - teplá bílá (2700 K / 4000 K k dispozici na vyžádání) . Životnost LED modulů je stanovena výrobcem s 50 000 hodin - L70 / B50 a barva je po celou dobu životnosti konzistentní (1x2 krok MacAdams po celou dobu životnosti).

Název projektu : Stratas.07, Jméno designérů : Christian Schneider-Moll, Jméno klienta : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Přívěsek Lampa

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.