Designový Časopis
Designový Časopis
Modulární Pohovka

Cloche Sofa

Modulární Pohovka Cloche Sofa je soubor prací, který promítá prvek městského života do objektů objart d'art. Může být použit jako socha, okolní světlo nebo modulární pohovka. Představuje vývoj krajiny, který demontuje zavedené strukturální standardy a prvky stavebních materiálů a znovu nalezený materiál proměňuje v sofistikovaný design a přetváří společný objekt na smysluplný amalgám. Tento kus využívá objekty, které přežily jejich původní použití, byly vyřazeny, regenerovány a renovovány.

Název projektu : Cloche Sofa, Jméno designérů : Carlo Sampietro, Jméno klienta : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Modulární Pohovka

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.