Designový Časopis
Designový Časopis
Epinefrinový Injektor

EpiShell

Epinefrinový Injektor EpiShell je více než lékařské zařízení v každodenním životě dopravců, ale přátelský životní pomocník. Jedná se o řešení zaměřené na uživatele pro nosiče injektorů Epinefrin se záměrem snížit strach uživatelů z používání injektoru, připomenout pacientům, že jej nosí, a intuitivnější provádět injekci během nouze. Je vybaven integrovanou nabíječkou mobilních telefonů, připojením Bluetooth, hlasovým naváděním a výměnným vnějším pláštěm. Prostřednictvím své aplikace na chytrém telefonu mohou uživatelé snadno spravovat své funkce, jako je IFU, připojení Bluetooth, Emergency contact a Refill / Exp.

Název projektu : EpiShell, Jméno designérů : Hong Ying Guo, Jméno klienta : .

EpiShell Epinefrinový Injektor

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.