Designový Časopis
Designový Časopis
Městské Sochy

Santander World

Městské Sochy Santander World je veřejná umělecká událost sestávající ze skupiny soch, které slaví umění a obepínají město Santander (Španělsko) v rámci přípravy na mistrovství světa v plachtění Santander 2014. Sochy měří 4,2 metru, jsou vyrobeny z ocelového plechu a každá z nich z nich jsou vyrobeni různými vizuálními umělci. Každý z těchto děl představuje koncepčně kulturu jednoho z 5 kontinentů. Jeho smyslem je představit lásku a úctu ke kulturní rozmanitosti jako nástroj míru prostřednictvím očí různých umělců a ukázat, že společnost vítá rozmanitost otevřenou náručí.

Název projektu : Santander World, Jméno designérů : Jose Angel Cicero, Jméno klienta : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Městské Sochy

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.