Designový Časopis
Designový Časopis
Nábytek

ChuangHua Tracery

Nábytek ChuangHua Kružba vhodná pro domácí dekory, komerční prostory, hotel nebo studio, které svou podstatou inspirovalo vzorem čínských okenních mříží ChuangHua. Pomocí technologie ohýbání plechů a lakování práškovou barvou v živém načervenalém odstínu vyzařuje čistě bílá barva, která osvětluje jeho slavnostní vzhled, díky čemuž je bez kovového obrazu tvrdého, chladného a těžkého. Esteticky jednoduchý čistý a elegantní ve svém strukturálním tvaru navržený, když světlo prochází laserovým řezacím vzorem kružby, stín promítl na okolní stěnu a podlahu, která ukazuje záblesk krásy.

Název projektu : ChuangHua Tracery, Jméno designérů : ChungSheng Chen, Jméno klienta : ACDC Creative.

ChuangHua Tracery Nábytek

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.