Designový Časopis
Designový Časopis
Bytový Dům

Abstract House

Bytový Dům Rezidence využívá moderní estetiku při zachování centrálního nádvoří, které evokuje tradiční kuvajtskou praxi při stavbě domů. Zde může rezidence uznat minulost i přítomnost bez střetu. Funkce vody u schodů hlavních dveří se vynoří ven, sklo od podlahy ke stropu pomáhá udržovat otevřenější prostory a umožňuje uživatelům bez námahy přecházet mezi vnějšími a vnitřními, minulými a současnými.

Název projektu : Abstract House, Jméno designérů : Ghiath Al Masri, Jméno klienta : Ghiath Al Masri.

Abstract House Bytový Dům

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.