Designový Časopis
Designový Časopis
Design Značky

EXP Brasil

Design Značky Design značky EXP Brasil vychází ze společenských principů jednoty a partnerství. Přizpůsobení směsi mezi technologií a designem v jejich projektech jako v kancelářském životě. Typografický prvek představuje spojení a sílu této společnosti. Design písmene X je solidní a integrovaný, ale velmi lehký a technologický. Značka představuje život ve studiu, s prvky v písmenech, jak v pozitivním, tak negativním prostoru, který sjednocuje lidi a design, individuální a kolektivní, jednoduchý s technologickým, lehkým a robustním, profesionálním a osobním.

Název projektu : EXP Brasil, Jméno designérů : Mateus Matos Montenegro, Jméno klienta : EXP Brasil.

EXP Brasil Design Značky

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.