Designový Časopis
Designový Časopis
Kuchyňská Stolička

Coupe

Kuchyňská Stolička Tato stolička je navržena tak, aby pomáhala udržovat neutrální polohu vsedě. Tím, že designérský tým pozoroval každodenní chování lidí, zjistil, že je třeba, aby lidé seděli na stoličkách po kratší dobu, jako je například rychlá přestávka v kuchyni, což inspirovalo tým k vytvoření této stoličky speciálně pro takové chování. Tato stolička je navržena s minimálními částmi a strukturami, díky čemuž je stolice cenově dostupná a nákladově efektivní jak pro kupující, tak pro prodávající, a to při zohlednění produktivity výrobců.

Název projektu : Coupe, Jméno designérů : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Jméno klienta : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Kuchyňská Stolička

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.