Designový Časopis
Designový Časopis
Led Televize

XX265

Led Televize Plastový design skříně se liší od konvenčních modelů s celkovou texturou a lesklým povrchem vlevo pod obrazovkou pro logo a vizuální iluzi. V závislosti na způsobu výroby BMS je model velmi nákladově efektivní a přesto má smysl pro designový dotek. Konstrukce stojanu stolního stolu má nepřetržitou formu plynoucí ze zadu k publiku skrz chromovou lištu efektů. Návrh skříně i konstrukce stojanu se tedy vzájemně doplňují.

Veřejný Městský Umělecký Nábytek

Eye of Ra'

Veřejný Městský Umělecký Nábytek Ambicí tohoto designu je sloučit staroegyptskou historii s futuristickou metodologií designu. Je to doslovný překlad nejznámějšího egyptského náboženského nástroje do tekuté formy pouličního nábytku, který si půjčuje vlastnosti plynulého stylu, kde se neobhajují žádné konkrétní tvary nebo design. Oko představuje jak mužské, tak ženské protějšky při plození Boha Ra. Pouliční nábytek je proto prezentován v robustním designu symbolizujícím mužskost a sílu, zatímco jeho zakřivený vzhled zobrazuje ženskost a půvab.

Zařízení Pro Digitální Vysílání Videa

Avoi Set Top Box

Zařízení Pro Digitální Vysílání Videa Avoi je jedním z nejnovějších Smart Set Top Boxů společnosti Vestel, který uživatelům televizního vysílání poskytuje hlavně technologii digitálního vysílání. Avoiho nejdůležitější postavou je „skrytá ventilace“. Skryté větrání umožňuje vytvářet jedinečné a jednoduché návrhy. S Avoi, kromě sledování digitálních kanálů v HD kvalitě, můžete poslouchat hudbu, sledovat filmy a dívat se na fotografie a obrázky na televizní obrazovce, zatímco tyto soubory ovládáte pomocí nabídky UI. Operačním systémem Avoi je Android V4.2 Jel

46 "led Tv Podporující Hd Vysílání

V TV - 46120

46 "led Tv Podporující Hd Vysílání Inspirován vysoce reflexními povrchy a zrcadlovými efekty. Přední a zadní zadní kryt je vyroben z technologie vstřikování plastů. Střední část je vyrobena z lití plechu. Podpěrný stojan je speciálně navržen se sklem malovaným ze zadní strany a průsvitným krkem s chromovanými detaily prstenu. Úroveň lesku použitá na povrchech byla dosažena speciálními procesy lakování.

Vedl Slunečník A Velká Zahradní Pochodeň

NI

Vedl Slunečník A Velká Zahradní Pochodeň Zcela nový NI Parasol předefinuje osvětlení tak, aby to mohlo být více než jen světelný předmět. NI, inovativně kombinující slunečník a zahradní pochodeň, vypadá inteligentně vedle ranních lehátek u bazénu nebo jiných venkovních ploch od rána do noci. Proprietární OTC snímání prstu (jednodotykový stmívač) umožňuje uživatelům snadno se přizpůsobit požadované úrovni osvětlení 3-kanálového osvětlovacího systému. NI také přijímá nízkonapěťový 12V LED ovladač, který generuje velmi malé teplo, a poskytuje energeticky efektivní napájení systému s více než 2000ks 0,1 W LED.

Svítidlo

Yazz

Svítidlo Yazz je zábavné svítidlo vyrobené z ohýbatelných polotuhých drátů, které umožňují uživateli ohýbat se do jakéhokoli tvaru nebo tvaru, který odpovídá jejich náladě. Dodává se také s připojeným konektorem, který usnadňuje kombinování více než jedné jednotky dohromady. Yazz je také esteticky atraktivní, uživatelsky přívětivý a ekonomický. Koncept vycházel z myšlenky minimalizovat osvětlení na jeho nejzákladnější základy jako konečné vyjádření krásy bez ztráty estetického dopadového osvětlení, protože průmyslový minimalismus je umění samo o sobě.