Designový Časopis
Designový Časopis
Váza

Rainforest

Váza Vázy Rainforest jsou směsí tvarů navržených ve 3D a tradiční skandinávské techniky stehenních tyčinek. Ručně tvarované kusy mají extrémně silné sklo s beztížným plovoucím šploucháním barvy. Sbírka ateliérů je inspirována kontrasty přírody a tím, jak vytváří harmonii.

Osvětlení

Thorn

Osvětlení Yılmaz Dogan věřil, že je možné pěstovat a rozlišovat organické formy v přírodě, aniž by to narušovalo jejich strukturu a vyjádření náhodami, a že lidské bytosti mají instinktivní afinitu k přírodním formám. napodobují přírodu bez jakéhokoli omezení rozměrů v osvětlení. Thorn, který je zdrojem inspirace pro přirozenou větev Thorn; roste v náhodné struktuře a tvoří přirozené, splňuje různé potřeby a nemá žádný limit velikosti jako dobrý světelný design.

Stůl

Patchwork

Stůl Yılmaz Dogan, který začal s myšlenkou, že různé průmyslové materiály mohou být použity společně na stole, řekl, že navrhl flexibilitu ve vašem stole, abyste mohli kdykoli provést změny, aby se přizpůsobili různým trendům. Díky svému zcela rozbitému designu je Patchwork dynamickým designem, který se může snadno přizpůsobit různým prostorům, jako jsou jídelní a konferenční stoly.

Zařízení Na Čištění Vody

Waterfall Towers

Zařízení Na Čištění Vody Budova přesahuje polohu, protože přeformuluje umělé místo, které se stává součástí sjednoceného přírodního prostředí. Hranice mezi městem a přírodou je definována a zesílena přítomností přehrady. Každá forma souvisí s jiným, odrážejícím symbiotické uspořádání přírody. Konkrétněji ve specifickém konceptu dochází k fúzi krajiny a architektury s využitím proudu vody jako funkčního a následně organizačního prvku.

Konferenční Stolek

Ripple

Konferenční Stolek Střední tabulky, které se obvykle používají, se odehrávají uprostřed prostorů a způsobují potíže s přístupovými problémy. Z tohoto důvodu se tabulky služeb používají k otevření této mezery. Aby se tento problém vyřešil, spojil Yılmaz Dogan v designu Ripple dvě funkce a vyvinul dynamický design produktu, který může být prostředním stojanem a servisním stolem, který cestuje s asymetrickým ramenem a pohybuje se v dálce. Tento dynamický pohyb se shodoval s Rippleovými tekutinovými designovými liniemi odrážejícími se od přírody s variabilitou kapky a vlnami vytvořenými touto kapkou.

Jachta

Portofino Fly 35

Jachta Letoun Portofino Fly 35, naplněný přirozeným světlem z velkých oken umístěných v hale, také v kabinách. Její rozměry nabízejí bezprecedentní pocit prostoru pro loď této velikosti. V celém interiéru je barevná paleta teplá a přirozená, s výběrem rovnovážného složení barev a materiálů, díky čemuž se prostředí v moderních a pohodlných oblastech řídí mezinárodními trendy v oblasti designu interiéru.