Designový Časopis
Designový Časopis
Stroj Espresso

Lavazza Tiny

Stroj Espresso Malý, přátelský kávovar na espresso, který přináší autentický zážitek z italské kávy do vašeho domova. Design je radostně středomořský - skládá se ze základních formálních stavebních bloků - slaví barvy a aplikuje Lavazzův designový jazyk při vynořování a vytváření detailů. Hlavní skořepina je vyrobena z jednoho kusu a má měkké, ale přesně regulované povrchy. Centrální hřeben dodává vizuální strukturu a frontální vzor opakuje horizontální téma, které se často vyskytuje u produktů Lavazza.

Pohovka

Gloria

Pohovka Design není jen vnější formou, ale je to také výzkum vnitřní struktury, ergonomie a podstaty předmětu. V tomto případě je tvar velmi silnou součástí a právě jeho výřez mu dává jeho specifičnost. Výhodou Gloria je 100% přizpůsobitelnost, přidávání různých prvků, materiálů a povrchových úprav. Velkou zvláštností jsou všechny další prvky, které lze přidat pomocí magnetů na struktuře, což dává výrobku stovky různých tvarů.

Skleněná Váza

Jungle

Skleněná Váza Základem kolekce skla Jungle, inspirované přírodou, je vytvářet objekty, které získají svou hodnotu z kvality, designu a materiálu. Jednoduché tvary odrážejí vyrovnanost média a zároveň jsou beztíže a silné. Vázy jsou foukané do úst a ručně tvarovány, signovány a očíslovány. Rytmus procesu výroby skla zajišťuje, že každý objekt v Jungle Collection má jedinečnou barevnou hru, která napodobuje pohyb vln.

Váza

Rainforest

Váza Vázy Rainforest jsou směsí tvarů navržených ve 3D a tradiční skandinávské techniky stehenních tyčinek. Ručně tvarované kusy mají extrémně silné sklo s beztížným plovoucím šploucháním barvy. Sbírka ateliérů je inspirována kontrasty přírody a tím, jak vytváří harmonii.

Osvětlení

Thorn

Osvětlení Yılmaz Dogan věřil, že je možné pěstovat a rozlišovat organické formy v přírodě, aniž by to narušovalo jejich strukturu a vyjádření náhodami, a že lidské bytosti mají instinktivní afinitu k přírodním formám. napodobují přírodu bez jakéhokoli omezení rozměrů v osvětlení. Thorn, který je zdrojem inspirace pro přirozenou větev Thorn; roste v náhodné struktuře a tvoří přirozené, splňuje různé potřeby a nemá žádný limit velikosti jako dobrý světelný design.

Stůl

Patchwork

Stůl Yılmaz Dogan, který začal s myšlenkou, že různé průmyslové materiály mohou být použity společně na stole, řekl, že navrhl flexibilitu ve vašem stole, abyste mohli kdykoli provést změny, aby se přizpůsobili různým trendům. Díky svému zcela rozbitému designu je Patchwork dynamickým designem, který se může snadno přizpůsobit různým prostorům, jako jsou jídelní a konferenční stoly.