Designový Časopis
Designový Časopis
Komoda

shark-commode

Komoda Komoda spojena s otevřenou policí, což dává pocit pohybu a dvě části ho činí stabilnějším. Použití různých povrchových úprav a různých barev umožňuje vytvářet různé nálady a lze je instalovat do různých interiérů. Uzavřená komoda a otevřená police dávají iluzi živé bytosti.

Stůl

Minimum

Stůl Velmi lehký a jednoduchý ve výrobě a přepravě. Jedná se o velmi funkční design, i když je navenek velmi lehký a jedinečný. Tato jednotka je plně rozebíraná jednotka, kterou lze rozebrat a smontovat kdekoli. Délku lze kombinovat, protože to mohou být dřevěné-kovové nohy, sestavené pomocí kovových konektorů. Forma a barva končetin může být upravena podle požadavků.

Skříň

Deco

Skříň Jeden skříň visel nad druhým. Velmi unikátní design, který umožňuje, aby nábytek nevyplnil prostor, protože krabice nestojí na podlaze, ale jsou zavěšeny. To je velmi výhodné pro použití, protože krabice byly rozděleny do skupin, a tak bude pro uživatele velmi výhodné. K dispozici je barevná variace materiálů.

Komoda

dog-commode

Komoda Tato komoda je externě podobná psovi. Je to velmi radostné, ale zároveň velmi funkční. Uvnitř této komody je umístěno třináct krabic různé velikosti. Tato komoda se skládá ze tří samostatných částí, které jsou spolu spojeny do jedné jedinečné věci. Originální nohy dávají iluzi stojícího psa.

Křižník

WAVE CATAMARAN

Křižník Když jsme přemýšleli o moři jako o světě v nepřetržitém pohybu, vzali jsme „vlnu“ jako její symbol. Vycházeli jsme z této myšlenky a modelovali jsme linie trupů, které se zdálo, že se lámou. Druhým prvkem v základu projektové myšlenky je koncept obytného prostoru, který jsme chtěli kreslit do jakési kontinuity mezi interiéry a exteriéry. Prostřednictvím velkých skleněných oken získáme téměř 360 stupňový pohled, který umožňuje vizuální kontinuitu s vnějškem. Prostřednictvím velkých skleněných dveří se ve venkovních prostorech promítá i život uvnitř. Oblouk. Visintin / Arch. Foytik

Kompostovatelný Obal

cellulose net tube

Kompostovatelný Obal V Tichém oceánu se unáší odpadky o velikosti Německa. Použití obalů, které jsou biologicky rozložitelné, nejen omezuje odtok fosilních zdrojů, ale také umožňuje vstup biologicky rozložitelných látek do dodavatelského řetězce. Společnost Verpackungszentrum Graz úspěšně učinila krok v tomto směru tím, že vyvinula trubkové sítě využívající kompostovatelná modální celulózová vlákna z řídnutí domácích lesů. Sítě se poprvé objevily na regálech supermarketů v rakouském Rewe v prosinci 2012. 10 tun plastu lze ušetřit pouze společností Rewe, jednoduše změnou obalu pro ekologické brambory, cibuli a citrusové plody.