Designový Časopis
Designový Časopis
Oblečení

Bamboo lattice

Oblečení Ve Vietnamu vidíme techniku bambusové mříže v mnoha produktech, jako jsou lodě, nábytek, kuřecí klece, lucerny ... Bambusová mříž je silná, levná a snadno vyrobitelná. Mou vizí je vytvořit módní oblečení, které je vzrušující a půvabné, sofistikované a okouzlující. Tento bambusový mřížový detail jsem použil na některé z mých módů převedením syrové, tvrdé pravidelné mříže na měkký materiál. Moje návrhy kombinují tradici s moderním tvarem, tvrdost vzoru mřížky a jemnost písku jemných tkanin. Zaměřuji se na formu a detaily, které nositeli přinášejí kouzlo a ženskost.

Diamantový Prsten

The Great Goddess Isida

Diamantový Prsten Isida je 14K zlatý prsten, který klouže na prst a vytváří okouzlující vzhled. Fasáda prstenu Isida je zdobena unikátními prvky, jako jsou diamanty, ametysty, citriny, tsavorit, topaz a doplněné bílým a žlutým zlatem. Každý kus má svůj vlastní specifikovaný materiál, díky čemuž je jedinečný. Rovněž fasáda s plochým sklem na plátky drahokamů odráží různé paprsky světla v různých prostředích a dodává prstenu exkluzivní charakter.

Náhrdelník

Scar is No More a Scar

Náhrdelník Návrh má dramatický bolestivý příběh. Bylo to inspirováno mou nezapomenutelnou trapnou jizvou na mém těle, která byla spálena silným ohňostrojem, když mi bylo 12 let. Když jsem se ho pokusil přikrýt tetováním, varoval mě, že by bylo horší zakrýt strach. Každý má svou jizvu, každý má svůj nezapomenutelný bolestivý příběh nebo historii, nejlepším řešením pro uzdravení je naučit se tomu čelit a silně ho překonat, spíše než zakrýt nebo z něj uniknout. Proto doufám, že lidé, kteří nosí moje šperky, se mohou cítit silnější a pozitivnější.

Spojené Hodinky

COOKOO

Spojené Hodinky COOKOO ™, první světový designér smartwatch, který kombinuje analogový pohyb s digitálním displejem. S ikonickým designem pro své ultra čisté linie a inteligentní funkce hodinky zobrazují upřednostňovaná upozornění ze smartphonu nebo iPadu. Díky aplikaci COOKOO App ™ mají uživatelé kontrolu nad svým propojeným životem tím, že si vybírají, která oznámení a výstrahy chtějí dostávat přímo na zápěstí. Stisknutím přizpůsobitelného tlačítka COMMAND umožníte dálkové spuštění fotoaparátu, přehrávání hudby na dálkovém ovládání, check-in na jednom tlačítku Facebook a mnoho dalších možností.

Pouzdro Na Notebook

Olga

Pouzdro Na Notebook Pouzdro na notebook se speciálním popruhem a speciální upevnění dalšího systému pouzder. Za materiál jsem vzal recyklovanou kůži. Existuje několik barev, z nichž si každý může vyzvednout vlastní. Mým cílem bylo udělat obyčejný, zajímavý kufřík na notebook, kde je snadno chage starostlivý systém a kde si můžete připevnit další případ, pokud musíte nosit s sebou zkušeného Mac book Pro a Ipad nebo mini Ipad. Můžete si vzít s sebou deštník nebo noviny. Snadno měnitelný případ pro každodenní poptávku.

Pláštěnka

UMBRELLA COAT

Pláštěnka Tato pláštěnka je kombinací pláště do deště, deštníku a nepromokavých kalhot. V závislosti na povětrnostních podmínkách a množství deště může být nastavena na různé úrovně ochrany. Jeho jedinečnou vlastností je, že kombinuje pláštěnku a deštník do jedné položky. S „deštníkem pláštěnka“ máte volné ruce. Také může být ideální pro sportovní aktivity, jako je jízda na kole. Kromě toho v přeplněné ulici nenarazíte na další deštníky, protože deštník se nachází nad rameny.