Designový Časopis
Designový Časopis
Tobolka

Wildcook

Tobolka Wild Cook tobolka je tobolka s různými přírodními ingrediencemi a je určena k kouření potravin a vytváření různých chutí a vůní. Většina lidí věří, že jediným způsobem, jak si vyrobit uzené jídlo, je spalování různých druhů dřeva, ale pravdou je, že můžete své jídlo uzené se spoustou materiálů a vytvořit zcela novou chuť a vůni. Designéři si uvědomili rozdíly v chuti po celém světě, a proto je tento design zcela flexibilní, pokud jde o použitelnost v různých regionech. Tyto tobolky jsou dodávány ve smíšených a jednotlivých složkách.

Název projektu : Wildcook, Jméno designérů : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Jméno klienta : Creator studio.

Wildcook Tobolka

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.