Designový Časopis
Designový Časopis
Multifunkční Přenosné Zařízení

Along with

Multifunkční Přenosné Zařízení Tento projekt poskytuje přenosný životní zážitek pro venkovní dav, který je hlavně rozdělen do dvou částí: hlavní tělo a moduly, které lze změnit. Hlavní tělo zahrnuje nabíjecí, zubní kartáček a holicí funkce. Kování zahrnuje zubní kartáček a holicí hlavu. Originální inspirace pro tento produkt přišla od lidí, kteří milují cestování a nechávají svá zavazadla zaplnit nebo ztratit, takže přenosný všestranný balíček se stal produktem určujícím polohu. Nyní mnoho lidí rád cestuje, takže přenosné výrobky se stávají volbou. Tento produkt odpovídá poptávce na trhu.

Název projektu : Along with, Jméno designérů : Fangui Zeng, Jméno klienta : National Taipei University of Technology.

Along with Multifunkční Přenosné Zařízení

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.