Designový Časopis
Designový Časopis
Přepravka Pro Domácí Mazlíčky

Pawspal

Přepravka Pro Domácí Mazlíčky Nosič Pawspal Pet šetří energii a pomáhá majiteli mazlíčka rychle porodit. Pro designový koncept Pawspal nosič pro mazlíčky inspirovaný raketoplánem, který může vzít své milé mazlíčky kamkoli chtějí. A pokud mají ještě jednoho domácího mazlíčka, mohou navrch umístit dalšího a dole připojit kolečka k tahání nosičů. Kromě toho Pawspal navrhl s vnitřním ventilačním ventilátorem, aby byl pohodlný pro domácí mazlíčky a snadno jej nabíjel pomocí USB C.

Název projektu : Pawspal, Jméno designérů : Passakorn Kulkliang, Jméno klienta : SYRUB Studio.

Pawspal Přepravka Pro Domácí Mazlíčky

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.