Designový Časopis
Designový Časopis
Židle

Two in One

Židle Myslím si, že kombinace šperků z plastu a překližky (dřevo) je velmi perspektivní. Základem myšlenky a konstrukce této židle je oblouková podkova. Oblouk podkovy může mít jakoukoli barvu, ale musí být povinně vyztužen dvěma páry ocelových tyčí, protože záporný sklon předních nohou vytváří další okamžik, a z tohoto důvodu je dodatečně zatěžuje. Zadní část židle může být vyrobena z překližky a pokračovat na numericky řízeném stroji. Zadní a přední část mohou být vyrobeny jednotlivě a poté slepeny (na kolíky) nebo smontovány

Název projektu : Two in One, Jméno designérů : Viktor Kovtun, Jméno klienta : Xo-Xo-L design.

Two in One Židle

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.