Designový Časopis
Designový Časopis
Košile

EcoPack

Košile Tento košilový obal se od sebe odděluje od konvenčních obalů tím, že nepoužívá žádný plast. S využitím stávajícího proudu odpadu a výrobního procesu je tento produkt nejen velmi snadno vyrobitelný, ale také velmi snadno likvidovatelný, primární materiál kompostovaný až k ničemu. Produkt lze nejprve lisovat a poté identifikovat značkou společnosti pomocí vysekávání a tisku a vytvořit jedinečný strukturální produkt, který vypadá a cítí se velmi odlišně a zajímavě. Estetika a uživatelské rozhraní byly považovány za stejně důležité jako udržitelnost produktu.

Název projektu : EcoPack, Jméno designérů : Liam Alexander Ward, Jméno klienta : Quantum Clothing.

EcoPack Košile

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.