Designový Časopis
Designový Časopis
Nábytek, Který Se Mění,

Ludovico

Nábytek, Který Se Mění, Způsob, jakým šetří místo, je zcela originální a má dvě židle zcela skryté uvnitř zásuvky. Při umístění uvnitř hlavního nábytku si neuvědomujete, že to, co se zdá být zásuvkami, jsou ve skutečnosti dvě oddělené židle. Můžete také mít stůl, který lze po vyjmutí z hlavní struktury použít jako stůl. Hlavní struktura se skládá ze čtyř zásuvek a oddílu těsně nad horní zásuvkou, do kterého můžete uložit mnoho věcí. Hlavním materiálem použitým pro tento nábytek, beige eucaliptus fingerjoint, je ekologický, neuvěřitelně odolný, tvrdý a velmi silný vizuální vzhled.

Název projektu : Ludovico, Jméno designérů : Claudio Sibille, Jméno klienta : Sibille.

Ludovico Nábytek, Který Se Mění,

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.