Designový Časopis
Designový Časopis
Výstava Osvětlení A Obchod

Light Design Center Speyer, Germany

Výstava Osvětlení A Obchod Showroom nového světelného centra Speyer, který se nachází v tovární budově, měl být navržen jako výstavní prostor, poradenská místnost a místo setkání. Zde měly být vytvořeny synergické efekty interiérového designu vytvářejícího rámeček pro všechny nejnovější světelné trendy, technologie a světelné návrhy. Jeho sofistikovaná struktura měla stavět páteř celé světelné výstavy, ale zároveň nikdy neměla zatínat prioritu osvětlovaných objektů, které mají být vystaveny. Za tímto účelem si příroda vytvořila sjednocující tvar jako inspiraci: „twister“, přírodní jev s neviditelnými silami ...

Název projektu : Light Design Center Speyer, Germany, Jméno designérů : Peter Stasek, Jméno klienta : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Výstava Osvětlení A Obchod

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.