Designový Časopis
Designový Časopis
Transformovatelné Židle A Konferenční Stolek

Sensei

Transformovatelné Židle A Konferenční Stolek Stůl Židle / kavárna Sensei je kus nábytku, který stejně jako většina mých výtvorů začíná tím, že najde nové způsoby, jak využít malých prostor pomocí geometrických náhodných kreseb. Styl tohoto projektu je naznačen minimalistickým způsobem, kde nemáme žádné křivky, ale místo toho máme čáry, roviny a neutrální barvy, jako je černá a bílá. Židle, když jsou umístěny vodorovně a spojené zády, nám dávají konferenční stolek. Střední část stolu (kde jsou záda spojena dohromady) je úžasně silná a člověk si může sednout na střed, aniž by se stolek pohyboval.

Název projektu : Sensei, Jméno designérů : Claudio Sibille, Jméno klienta : Sibille.

Sensei Transformovatelné Židle A Konferenční Stolek

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.