Designový Časopis
Designový Časopis
Stiskem Vysunete Elektrické Zástrčky

The GAN Switch

Stiskem Vysunete Elektrické Zástrčky Normálně, pokud by někdo chtěl vytáhnout elektrickou zástrčku, musel by vypnout napájení a vytáhnout ji s uvážlivým množstvím energie. Tento koncepční, ale viditelný nápad umožňuje vykonat práci jen jedním prstem. Spínač ZAP / VYP, který také jako tlačítko pro vysunutí zástrčky, vám pomůže říct, zda je zástrčka připojena k napájení nebo není.

Název projektu : The GAN Switch, Jméno designérů : Tay Meng Kiat Nicholas, Jméno klienta : .

The GAN Switch Stiskem Vysunete Elektrické Zástrčky

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.