Designový Časopis
Designový Časopis
Houpací Křeslo

WIRE

Houpací Křeslo Použitím techniky válcování CNC je WIRE tvořen dvěma kusy hliníkových trubek. I když je to funkční židle, vypadá to jako dráty zavěšené na rovném povrchu. V potrubí je skrytý prostor k sezení. Židle má jedinečnou strukturu s velmi dobrým vyvážením. Je to odolný, stabilní a udržitelný kus s nízkými náklady na materiál a luxusním vzhledem. WIRE se snadno vyrábí. Lehké materiály odolné vůči korozi jsou také vhodné pro venkovní i vnitřní použití.

Název projektu : WIRE, Jméno designérů : Hong Zhu, Jméno klienta : .

WIRE Houpací Křeslo

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.