Designový Časopis
Designový Časopis
Konferenční Stolek

Catena

Konferenční Stolek Konferenční stolek sestával ze čtyř bočních stolů. Neobvyklé umístění bočních stolů tvoří tvar L konferenčního stolu, což je originální forma pro konferenční stolky. Použití stolů jako kávy nebo bočních stolů nevyžaduje žádné další úsilí, pouze boční stoly by měly být přivedeny do tvaru písmene L. Nosné prvky každého bočního stolu jsou vytvořeny pomocí různé kombinace stejného tvaru. Tento jednoduchý tvar, obdélník s kruhovou hranou, je také tvarem každé strany konferenčního stolku, takže forma každého bočního stolu a stolku na kávu je odlišná, ale příbuzná.

Název projektu : Catena, Jméno designérů : Ayça Sevinç Tatlı, Jméno klienta : .

Catena Konferenční Stolek

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.