Designový Časopis
Designový Časopis
Watchfaces Aplikace

genuse

Watchfaces Aplikace Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine jsou série hodinových aplikací vyvinutých speciálně pro zařízení Watch. Aplikace jsou originální, jednoduché a estetické v designu, od budoucího etnika přes sci-fi styl až po digitální buisness. Veškerá grafika hodinek je k dispozici v 9 barvách - což odpovídá kolekci barev I Watch. Nyní je skvělý okamžik pro nový způsob, jak ukázat, číst a porozumět naší době. www.genuse.eu

Název projektu : genuse, Jméno designérů : Albert Salamon, Jméno klienta : genuse.

genuse Watchfaces Aplikace

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.