Designový Časopis
Designový Časopis
Kalendář

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendář V kaleidoskopu je to kalendář s překrývající se výřezovou grafikou nakreslenou vícebarevnými vzory. Její design s barevnými vzory, které lze upravit a přizpůsobit jednoduše změnou pořadí listů, zobrazuje kreativní citlivost NTT COMWARE. K dispozici je dostatek místa pro psaní a řádkové řádky berou v úvahu funkčnost, díky čemuž je perfektní jako plánovaný kalendář, který byste chtěli použít ke zdobení svého osobního prostoru.

Název projektu : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Jméno designérů : Katsumi Tamura, Jméno klienta : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalendář

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.