Designový Časopis
Designový Časopis
Multifunkční Skříň

Shanghai

Multifunkční Skříň Multifunkční skříň „Šanghaj“. Vzor průčelí a lakonický tvar působí jako „dekorativní stěna“, což umožňuje vnímat šatní skříň jako dekorativní komponentu. „All inclusive“ systém: zahrnuje úložiště různých objemů; vestavěné noční stolky, které jsou součástí průčelí skříně, se otevírají a zavírají jedním tlačením průčelí; 2 vestavěné noční lampy skryté pod mimořádným objemem na obou stranách postele. Hlavní část skříně je vyrobena z drobného dřevěného kusu. Skládá se z 1500 kusů kemp a 4500 kusů běleného dubu.

Název projektu : Shanghai, Jméno designérů : Julia Subbotina, Jméno klienta : Julia Subbotina.

Shanghai Multifunkční Skříň

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.