Designový Časopis
Designový Časopis
Transformovatelná Platforma

Space Generator

Transformovatelná Platforma Generátor prostoru představuje pole výškově nastavitelných modulových buněk. Podle předem určeného programu buňky modulu jdou nahoru a dolů a transformují plochou platformu do trojrozměrného uspořádání na úrovni jednotlivých úrovní s různými funkčními účely. Tímto způsobem lze stejnou platformu rychle převést na scénář požadovaný v tuto chvíli bez dodatečných nákladů nebo času, stát se prezentačním prostorem, diváckým prostorem, prostorem pro volný čas, uměleckým objektem nebo čímkoli, co si lze představit.

Název projektu : Space Generator, Jméno designérů : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Jméno klienta : ARCHITIME.

Space Generator Transformovatelná Platforma

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.