Designový Časopis
Designový Časopis
Véčko Notebook Pro Vzdělávání

Pupil 107

Véčko Notebook Pro Vzdělávání Žák 107: Další krok v budoucím vzdělávání. Inspirativní znalosti nikdy nebyly tak snadné. Žák 107 zkoumá obrovský svět nových možností učení. Díky kombinaci špičkového designu s vysokými standardy HD a tekutinovým výkonem Windows 8 je Pupil 107 speciálně navržen tak, aby vyhovoval vzdělávacím potřebám studentů z celého světa. Vítejte na nejvyšší úrovni kvality vzdělávání.

Název projektu : Pupil 107, Jméno designérů : Jp Inspiring Knowledge, Jméno klienta : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Véčko Notebook Pro Vzdělávání

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.