Designový Časopis
Designový Časopis
Židle

Desire

Židle Touha je židle, která má za cíl zvýšit svou vášeň a chtíč díky hladkému tvaru a měkké barvě. Není to pro lidi hledající odpočinek, je to židle pro nezbedné lidi hledající potěšení pro všechny smysly. Původní myšlenka byla inspirována tvarem slzy, ale během modelování byla zkreslená, aby získala tuto jemnou a půvabnou postavu, aby vyvolala pocit, že se chce dotknout, být použita, být vaším vlastnictvím.

Název projektu : Desire, Jméno designérů : Vasil Velchev, Jméno klienta : MAGMA graphics.

Desire Židle

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.