Designový Časopis
Designový Časopis
Reflektor, Vnitřní Svítidlo

Zen

Reflektor, Vnitřní Svítidlo Zen je nový a plně přizpůsobitelný bodový reflektor, který splňuje technické potřeby všech zákazníků a navíc poskytuje estetickou krásu autentického kusu interiérového designu. Zen je jedním z nejmenších reflektorů na trhu. ZEN je tedy mnohem lépe integrován do prostředí, ve kterém je nainstalován, bez generování a invazivní přítomnosti. Toho je dosaženo také tím, že je vysoce přizpůsobitelný barvám, přírodním dřevům atd. Návrh Zen je založen na nadčasových formách, orientovaných na funkčnost a jednoduchost, na hledání trvalé, vyrovnané a okázalé krásy.

Název projektu : Zen, Jméno designérů : Rubén Saldaña Acle, Jméno klienta : Arkoslight.

Zen Reflektor, Vnitřní Svítidlo

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.