Designový Časopis
Designový Časopis
Restaurace

Man Hing Bistro

Restaurace Man Hing Bistro, který servíruje čajovou restauraci v Hongkongu, je neformálním jídlem v oblasti Nan Shan, Shenzhen. Restaurace je v prvním patře a je spojena se vstupem do přízemí schodištěm. Inspirováni úhlovým uspořádáním hrajeme s různými pruhy a skládáme je do trojúhelníkových vzorů, které jsou v restauraci charakteristické. Obklopené mléčně hnědým sedadlem a dřevěno-černými zrcadlovými povrchy jsou hliníkové pruhy, které se obtékají podél schodiště k pokladní přepážce, rozhodně poutavým místem.

Název projektu : Man Hing Bistro , Jméno designérů : Chi Ling Leung, Jméno klienta : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurace

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.