Designový Časopis
Designový Časopis
Plakát

50s news-gift paper

Plakát Tento dárkový papír inspirovaný padesátými léty, připomínající nostalgické vzpomínky na tyto dny, se vrací k dobám, kdy maloobchodníci v Singapuru používali k balení zboží noviny. Tyto hlavní zprávy a hlavní příběhy z 50. let 20. století jsou také zajímavým zdrojem identity a pomáhají mladší generaci propojovat současnost s minulostí. Živá čínská typografie použitá na starém novinovém papíru vytváří směs tradiční a současné, zatímco vytváří zcela svěží přitažlivost a dárkový obal vhodný pro každou příležitost. Mohou být také zobrazeny jako plakáty.

Název projektu : 50s news-gift paper, Jméno designérů : Jesvin Yeo, Jméno klienta : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Plakát

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.