Designový Časopis
Designový Časopis
Systém Úspory Vody

Gris

Systém Úspory Vody Snížení vodních zdrojů je v dnešní době celosvětovým problémem. Je šílené, že stále používáme pitnou vodu k propláchnutí toalety! Gris je neuvěřitelně nákladově efektivní systém úspory vody, který dokáže shromažďovat veškerou vodu, kterou používáte během sprchy. Tuto shromážděnou šedou vodu můžete znovu použít pro spláchnutí toalety, čištění domu a pro určité mycí činnosti. Tímto způsobem můžete v průměrné domácnosti ušetřit nejméně 72 litrů vody / osobu / den, což znamená, že v takové 50 milionové zemi, jako je Kolumbie, ušetří denně alespoň 3,5 miliardy litrů vody.

Název projektu : Gris, Jméno designérů : Carlos Alberto Vasquez, Jméno klienta : IgenDesign.

Gris Systém Úspory Vody

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.