Designový Časopis
Designový Časopis
Obytné Vily

Field of Flowers

Obytné Vily Struktura spočívající na nosných základnách archového nebo poloobloukovitého charakteru má snížený dopad na půdu, takže umožňuje půdě užívat si déšť a dýchat. Její konstrukce má integraci s přírodou. Blok složený ze čtyř vilových jednotek má možnost vychutnat si panoramatický výhled díky mechanismu, který se může otáčet o 360 ° denně. Projekt získává část své dodávky energie z větrných růží. Každá vila se může zapojit do ekologického zemědělství na své vlastní ploše uprostřed různých květin , stromy obklopené umělými nebo skutečnými rybníky.

Název projektu : Field of Flowers, Jméno designérů : Murat Gedik, Jméno klienta : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Obytné Vily

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.