Designový Časopis
Designový Časopis
Brožura

NISSAN CIMA

Brožura ・ Nissan integroval všechny své nejmodernější technologie a moudrost, vnitřní materiály vynikající kvality a umění japonského řemeslného umění („MONOZUKURI“ v japonštině), aby vytvořil luxusní sedan bezkonkurenční kvality - nový CIMA, osamělá vlajková loď Nissanu.・ Tato brožura je navržena nejen proto, aby ukázala vlastnosti produktu CIMA, ale také aby se seznámila s důvěrou a hrdostí publika Nissan v jeho řemeslo.

Název projektu : NISSAN CIMA, Jméno designérů : E-graphics communications, Jméno klienta : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brožura

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.