Designový Časopis
Designový Časopis
Terapie-Salon Pro Zubní Krásy

Dental INN

Terapie-Salon Pro Zubní Krásy Projekt „Dental INN“ byl navržen jako stomatologické zařízení ve formě terapeutického salonu pro dentální krásu ve Viernheimu v Německu. Projekt představuje nový koncept designu interiéru pro zubní ordinace s tématem „léčivé účinky organických tvarů a přírodních struktur“ a byl vyvinut především pro dr. Bergmanna, mezinárodního akreditovaného zubního lékaře. Kromě zubních ošetření, jako jsou dýhy a bělení, poskytuje Dr. Bergmann a jeho tým mimo jiné symposia o implantologii pro mnoho mladých zubních lékařů z Evropy, Asie a Afriky.

Název projektu : Dental INN, Jméno designérů : Peter Stasek, Jméno klienta : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapie-Salon Pro Zubní Krásy

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.