Designový Časopis
Designový Časopis
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risky shop navrhl a vytvořil designérské studio smallna a vintage galerie založená Piotrem Płoski. Úkol představoval mnoho výzev, protože butik se nachází ve druhém patře činžovního domu, postrádá výkladní skříň a má rozlohu pouhých 80 m2. Zde přišla myšlenka zdvojnásobení oblasti, a to jak využitím prostoru na stropě, tak podlahové plochy. Dosáhne se pohostinné domácí atmosféry, i když je nábytek ve skutečnosti zavěšen vzhůru nohama na strop. Rizikový obchod je navržen proti všem pravidlům (dokonce vzdoruje gravitaci). Plně odráží ducha značky.

Název projektu : Risky Shop, Jméno designérů : smallna, Jméno klienta : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.