Designový Časopis
Designový Časopis
Corporate Identity

Glazov

Corporate Identity Glazov je továrna na nábytek ve stejnojmenném městě. Továrna vyrábí levný nábytek. Protože design takového nábytku je spíše obecný, bylo rozhodnuto založit komunikační koncept na původních „dřevěných“ 3D písmech, slova složená z takových písmen symbolizují nábytkové sady. Dopisy tvoří slova „nábytek“, „ložnice“ atd. Nebo názvy sbírek, jsou umístěny tak, aby se podobaly kusům nábytku. Nastínené 3D písmena jsou podobná nábytkovým schématům a lze je použít pro papírnictví nebo na fotografickém pozadí pro identifikaci značky.

Název projektu : Glazov, Jméno designérů : Mikhail Puzakov, Jméno klienta : Glazov furniture factory.

Glazov Corporate Identity

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.